30 July 2016

FOLLOWER DULU DAN SEKARANG?...

ASSALAMUALAIKUM...


Salam semua

Minggu ni minggu terakhir syawal dah minggu depan masuk bulan lain dah...hujung minggu biasalah trafik blog pun slow.kita taip yang ringkas - ringkas sudah lah.sebenarnya tertengok gambar dalam folder ada terscreen shot gambar semasa susunan follower masih tersusun,,kalau dulu ada JOIN THIS SITE.. tapi sekarang dah tak ada dah ada UNFOLLOW, macam gambar kat bawah terasa macam tak puas hati pulak tengok berubah macam ni,,aii maroh sangat nampak..huuu.wani ada tulis isu ni dulu.sekarang tulis balik,, nampak sangat tak berpuas hati hiii

Yang wani tak faham sekarang adakah orang yang tak pernah follow blog wani nampak button unfollow tu, ataupun yang dah follow jer yang nampak.Aishh keliru ..keliru...


Komen
2 Komen

2 comments:

anajingga said...

kalau tak salah kak ana blog yang kita follow sahaja akan ada button unfollow, blog yang belum kita follow adabutton follow kat sana :)

Amie said...

Sekarang macam2 perubahan berlaki dalam dunia maya... kak pun dah tak boleh nak ikuti perkembangannya... tak larat.

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) advertorial (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign