24 July 2016

TAPAI PULUT NOXXA

ASSALAMUALAIKUM...


salam semua

geng noxxarians patut baca nih,, siap ada geng dah hii .. kepada sesiapa yang ada periuk noxxa ,wajib mencuba buat tapai pulut noxxa. memang mudah dan tersangat lah jimat masa.. sebenarnya wani pun dah lama intai-intai resepi tapai pulut noxxa ni, tengok sana tengok sini dan baca testimoni orang yang dah buat memang lah sangat teruja sangat nak mencuba..

kali pertama wani buat masa untuk hari raya lepas, sebelum 2 hari nak raya dah buat tapai pulut sebab ambil masa nak 'masak' kan.alhamdulillah menjadi lah dengan jayanya,,, makin senang dah nak buat.bila - bila masa terasa nak makan terus buat tak payah pening nak rendam berjam jam dan lepas tu pening nak kukus, wani dah rasa dah pengalaman main kukus kukus ni, tapi keadaan sekarang kan semua serba serbi nak cepat apatah lagi nak masak. Bukan tak ingat mak kita dulu dulu bersusah payah nak kukus bagai kan, lagipun teknologi sekarang yang susah jadi mudah, lagipun kita dapat meminimumkan masa kita kat dapur 

Oklah jom tengok perkongsian wani untuk tapai pulut noxxa tapi di official page,bolehlah tengok ruangan sebelah kiri blog, ada step by step,rajin rajin ringankan jari untuk klik..
Komen
1 Komen

1 comment:

HeNRieTTa JoSe said...

dengan noxxa semua jd sngkan...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign