20 July 2016

PAGEVIEWS BLOG BULAN JUN

ASSALAMUALAIKUM...


Lama tak borak - borak pasal pageviews blog ..walaupun blog picisan hii.. untuk bulan lepas memang meningkat sikit, kalau wani tengok first time dalam 80 ribu lebih, bila nak screenshot jadi 75 ribu lebih pulak..maklumlah bulan puasa biasanya nak naik trafik blog, ada dalam satu hari tu dalam 3k++ la jugak..  Tak adalah lebih 4 ribu..tahun lepas pun sama jugak,, naik,, earnings untuk google adsense pun bertambah disebabkan bulan puasa... nak bandingkan pada bulan lain, syukurlah,, pasal google adsense ni asyik nanti bulan puasa jer nak naik, bulan lain susah nak naik,, apa tips lagi tak tahulah.. 
Komen
3 Komen

3 comments:

Faarihin Talip said...

Wahh..meningkat.. saya pun puluh view pun susah nak capai. Huhu

anajingga said...

wow hebat trafik wani, entri resepi memang terlajak laris bulan puasa ritu kan, wani kalau nak banyak lagi trafik rajin2 ping entri di group2 resepi FB :)

CikLa Shahril said...

Tahniah...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign