20 July 2016

PAGEVIEWS BLOG BULAN JUN

ASSALAMUALAIKUM...


Lama tak borak - borak pasal pageviews blog ..walaupun blog picisan hii.. untuk bulan lepas memang meningkat sikit, kalau wani tengok first time dalam 80 ribu lebih, bila nak screenshot jadi 75 ribu lebih pulak..maklumlah bulan puasa biasanya nak naik trafik blog, ada dalam satu hari tu dalam 3k++ la jugak..  Tak adalah lebih 4 ribu..tahun lepas pun sama jugak,, naik,, earnings untuk google adsense pun bertambah disebabkan bulan puasa... nak bandingkan pada bulan lain, syukurlah,, pasal google adsense ni asyik nanti bulan puasa jer nak naik, bulan lain susah nak naik,, apa tips lagi tak tahulah.. 
Komen
3 Komen

3 comments:

Faarihin Talip said...

Wahh..meningkat.. saya pun puluh view pun susah nak capai. Huhu

anajingga said...

wow hebat trafik wani, entri resepi memang terlajak laris bulan puasa ritu kan, wani kalau nak banyak lagi trafik rajin2 ping entri di group2 resepi FB :)

CikLa Shahril said...

Tahniah...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign