17 June 2016

SAMBAL PUTIK PAUH

ASSALAMUALAIKUM...


salam jumaat semua dah ramadan yang ke 12 dah, sempat nak berkongsi step by step dekat page facebook DARI DUNIA DAPURKU, rajin-rajin lah klik kat sana, ini sebab kes tengok sambal putik pauh naik balik dekat popular post , entry tu dah lama benor dah tu hii, tak apa mudah-mudahan ada idea nak masak apa, kerabu -kerabu ni memang menu wajib atas meja nak ada elemen masam tu, puasa ni tekak nak yang masam masam yang naik selera... `

nak menaip panjang panjang puasa ni dah macam kering idea  dah ,, kadang kadang sampai naik buntu sebab stress fikirkan menu haaa, bulan tak puasa tak adalah macam tu, dapur pun dah jadi macam office. oklah selamat mencuba bagi yang dah kering idea nak buat sambal, padahal entry lepas pun dah tempek cuma ada step by step la kat page sana..
Komen
1 Komen

1 comment:

Amie said...

Samalah tekak kita...tang kerabu mangga tu sekali jew kita buat awal puasa ari tu....

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign