11 June 2016

PAGEVIEWS BLOG DAH MASUK 2 JUTA

ASSALAMUALAIKUM...


Salam semua, dah lama dok tunggu bila la pageviews blog wani nak masuk 2 juta dah terlebih sikit tak sempat nak screen shot, rupanya hari ini 6 ramadan, dah 6 tahun wani berblog sejak tahun 2011, merangkak sampai lah sekarang bukan senang, kalau dulu tengok setiap hari macam tak ada semangat sebab pageviews sikit, tapi bila dah lama - lama semangat pun semakin berkobar - kobar, kadang - kadang ada orang fikir dah 6 tahun macam lama tapi pageviews baru 2 juta, wani tak kejar apa - apa pun sebab bila dah tengok pageviews makin meningkat maknanya ada orang dah kenal blog wani. Apapunterima kasih buat pembaca yang tidak jemu - jemu singgah kat blog. Buat kenangan kat sini 

Sampai sekarang blog template tak tukar, aih entah kenapa hii. Terima kasih ya semua dan selamat berpuasa !

Komen
2 Komen

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (239) Cake Recipes (50) Giveaway (40) advertorial (35) Contest (25) NOXXA PRESSURE COOKER (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) My Blog (11) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Masakan Seafood (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign