11 June 2016

PAGEVIEWS BLOG DAH MASUK 2 JUTA

ASSALAMUALAIKUM...


Salam semua, dah lama dok tunggu bila la pageviews blog wani nak masuk 2 juta dah terlebih sikit tak sempat nak screen shot, rupanya hari ini 6 ramadan, dah 6 tahun wani berblog sejak tahun 2011, merangkak sampai lah sekarang bukan senang, kalau dulu tengok setiap hari macam tak ada semangat sebab pageviews sikit, tapi bila dah lama - lama semangat pun semakin berkobar - kobar, kadang - kadang ada orang fikir dah 6 tahun macam lama tapi pageviews baru 2 juta, wani tak kejar apa - apa pun sebab bila dah tengok pageviews makin meningkat maknanya ada orang dah kenal blog wani. Apapunterima kasih buat pembaca yang tidak jemu - jemu singgah kat blog. Buat kenangan kat sini 

Sampai sekarang blog template tak tukar, aih entah kenapa hii. Terima kasih ya semua dan selamat berpuasa !

Komen
2 Komen

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign