27 June 2016

KERABU PUCUK UBI KAYU ( KELANTANESE STYLE )

ASSALAMUALAIKUM...


Salam semua

Wani ada share resepi kerabu pucuk ubi kayu kelantanese style dekat page DARI DUNIA DAPURKU. rajin rajin la klik kat sana siap step by step lagi ya, nak habis puasa ni asyik buat kerabu je hiii..yang ni je masuk tekak, kalau tak bulan puasa tak rajin nak buat..

Oklah ya itu sahaja harap masih ada idea untuk masak walaupun baki ramadan tinggal 8 hari je lagi.. Musim dok tengah cari resepi rendang, lemang, ketupat palas dah ni hiiii...Selamat mencuba !!!!

Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign