Lazada Malaysia

30 January 2016

TAK BOLEH KOMEN KAT BLOG





Salam semua dah last day untuk bulan January dah hari ini.esok dah bulan 2. Betul ke tahun ni banyak cuti panjang, kenapa sebelum ni tak pernah sama ke.. Terbaca dalam berita sebenarnya bagi tahu cuti tahun ni banyak cuti panjang.. Tak cek kalendar secara detailed lagi. 

Emm setakat ni follower wani dah nampak steady jer.. Sebelum ni wani memang macam blogger lain jugak, macam pelik nape follower makin lama makin berkurangan,lepas tu fikir x best sangat ke posting kita sampai berjemaah beramai - ramai nak unfollow, huu ,, wani kehilangan dalam 63 follower setakat ini, tapi apapun dah tahu dah sebabnya, itu pun baca dari blogger lain jugak, terima kasih info yang sangat pantas. Ramai jugak blogger yang tak berapa  nak aktif. 

Lepas tu, dapat pulak komen dari kak ana pasal tak boleh nak comment kat blog sebab wani guna google + direct dengan komen sekali. Jadi bila nak komen tu loading lambat, wani perasan jugak tu, sebab pernah rasa masa nak komen blog lain yang guna google + komen ni. Wani cuba cek balik, sebelum tu wani ada tick kat ruangan kotak "google + comments on this blog". Macam kat gambar tu  sekarang dah untick, harap - harap betul la ya.. Kalau nak balik yang asal. 

Komen
1 Komen

1 comment:

anajingga said...

yeay.. Alhamdulillah .. tq wani dah boleh komen sini , heppi sangat sebab selalu singgah tak dapat tinggalkan komen.. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (240) Cake Recipes (51) Giveaway (41) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) My Blog (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) Segmen (11) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Masakan Seafood (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Sambal Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign