14 January 2016

GOLDEN MONKEY

ASSALAMUALAIKUM...


Sempena tahun baru cina ini,zodiak monyet, jadi,  wani nak bawa kalian semua terbang ke China.. Tak apalah tak tengok depan mata pun hii.. Pernah tengok golden monkey dalam tv. Comel nyaaaaa dah la muka biru, bulu pun gebusss.. Ada sesiapa pernah tengok tak... Sebab comel sangat terpaksa la buat entri. Kat rumah wani pun ada la spesis monyet yang selalu buat kacau... Habis kalau pokok buah kena dek keganasannya, bukan nya makan pun.. Tapi monyet spesis ni bukan jenis comel.

Monyet ini adalah antara spesis haiwan yang dilindungi first class di Pusat Penyelidikan Dalongtan di Shennongjia. Disebabkan dikenali sebagai berwajah biru tu sangat rare.. Comelkan sape nak bela.ada lagi gambar - gambar comel kat bawah . Sumber dari CCTVNews





Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign