04 January 2016

PROMOSI DARI RAYANI AIR SEHINGGA 10 JAN 2016

ASSALAMUALAIKUM...


Sejak Rayani Air melancarkan penerbangan sulung pada 20 Disember tahun lepas,tak putus - putus promosi yang ditawarkan oleh Rayani Air, lagipun sejak daripada  penerbangan sulung banyak pandangan positif yang telah diterima. Lebih - lebih lagi syarikat penerbangan pertama di Malaysia yang patuh syariah.. Kita sebagai rakyat Malaysia sepatutnya rasa bangga.. Sejak semalam lagi wani tengok promosi ni keluar dari official facebook Rayani Air. Jadi kepada sesiapa  yang nak booking boleh lah menempah sekarang.. Kot ada yang nak balik kampung raya tahun ni  nak naik flight dah boleh booking awal - awal.. Booking period sehingga 10 januari ini..cepat - cepat sebelum terlambat. Untuk menempah boleh la ke laman web RAYANI AIR
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign