11 December 2015

LAVENDER CANDY

ASSALAMUALAIKUM...


Salam jumaat semua.. 

dah lama tak makan candy macam ni..ingat zaman sekolah dulu2 jer beli coklat 10 sen 3 biji..maklumlah time budak sekolah suka sangat nak kemam gula-gula.. aishh.. sekarang tak la nak jaga gigi.. hii wani elak kalau ada orang bagi candy terutamanya dalam goodies bag.. macam2 jenis candy ada kan..kalau ada bagi  coklat makan lak..

ni adik wani bagi jugak ni ,, kat cameron highland boleh tengok bunga lavender,, jadi habis semua nak buat dengan lavender.. tak tahu rasa macam mana sebab tak buka lagi.. satu rm 2 .kalau ada coklat perisa lavender, agaknya sedap tak.. nape tak buat ..agaknya coming soon kot.. Yang ada strawberry satu kotak lagi wani pergi buat jadi sirap strawberry.. Nak makan saja tak dah sebab masam..Nanti nak topping atas aiskrim atau buat pancake ke dipping dengan sirap strawberry nihh.. 
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign