26 December 2015

ALHAMDULILLAH ..SAFELY LANDED

ASSALAMUALAIKUM...


tepat pukul 12:15 tengah hari tadi, wani dah safely landed di bumi Kelantan.. alhamdulillah cuaca pun baik, langit yang cerah maka perjalanan pun lancar..kalau nak delay mereput la wani kat airport tu sebab wani tak suka menunggu hii..tapi air asia ni memang tak boleh nak jangka.. macam-macam boleh jadi.. alhamdulillah Allah mudahkan perjalanan hambanya..   flight berlepas pukul 11:30 pagi tadi.. dalam pukul 9:15 dah mula  gerak dari rumah, nak dekat sejam la jugak nak sampai dekat airport KLIA 2.  musim cuti sekolah ni, ramai nya orang .rasa tak musim cuti sekolah pun ramai jugak orang.. kat luar nampak sunyi, masuk dalam terus bunyi bising..

rasa macam dah datang awal, tapi proses nak uruskan luggage tu ambil masa dan juga masa nak check- in masuk dah la macam jauh jalan.. nak tunggu tempat menunggu sebelum masuk dalam perut kapal terbang.. bila sampai orang dah queue panjang nak masuk.. cuma pintu tak buka lagi.



cuma tadi , bila pintu kapal terbang dah buka.. wani ingatkan akan berjalan melalui laluan khas tu kan.. lepas tu terpaling belakang ada orang belakang keluar ikut pintu belakang.. pelik sekejap ingatkan nak pergi mana,perasan macam ada orang jalan kat bawah..dah fikir mesti turun ikut tangga.. wani malas la nak main turun tangga beg berat.. kalau boleh nak tarik je beg tu dengan roda.. bila tengok orang belakang dah beransur sikit.. wani biarkan je.. wani tunggu kat depan.. lepas tu jalan terus jalan ..rupa - rupanya depan belakang kena turun dengan tangga. huu.. kalau ada orang-orang tua kasihan nak turun tangga.. 2 gambar kat atas ni pemandangan kat airport KLIA 2
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign