13 November 2015

SERBUK KERUTUK CAP JAM

ASSALAMUALAIKUM...


salam semua dan salam jumaat..

inilah dia serbuk kerutuk super sedap yang wani selalu guna setiap kali nak masak kerutuk..cap jam.. kalau kebetulan ada stok beli la simpan.. kalau tak ada guna jugak serbuk lain tapi tak la sekick dengan serbuk kerutuk cap jam ni.. serbuk kerutuk ni tak sama dengan brand yang ada kat pasaran.. wani dapat rasa kelainannya.. nak banding yang brand adabi tu ,, lagi sedap  rempah cap jam ni.. wani ada masak daging kerutuk guna rempah ni .. masak guna noxxa.. ada jugak post kat sini..  orang kelantan memang tak lari masakan kerutuk nombor satu ..terutamanya kalau ada tetamu datang bertandang nak makan tengah hari ke.. masak kerutuk je lah..

rempah kerutuk ni kawan bonda wani yang jual dah lama dah dia buat bisnes rempah ni.. bukan senang nak menghasilkan rempah2 ni dari rempah kasar nak jadi rempah halus.. ada yang nak order ke hii.. kot2 la kan takut ada orang yang nak cuba serbuk kerutuk cap jam ni.. hemm.. macam esok nak buat menu kerutuk .. stok daging pun ada dalam peti
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign