11 November 2015

AIR SLURPPEE KAT 7 E.. TAK PAYAH MINUM LAAA

ASSALAMUALAIKUM....


Semalam nampak heboh pasal kat 7E buat special harga RM 1.. penuh dekat wall facebook dok sebut pasal 7E.. famous kejap 7E.. dan ada jugak ternampak pasal orang dok angkut air slurppp kat 7E tu dengan macam2.. saja nak bagi muka famous kan.. habis nak buat kaedah pelik.. wani tengok ke barang kalau ambil barang yang patut boleh  air bergas tu tak kot.. dah lama dah tinggal..

dan satu lagi ada heboh beberapa hari lepas pasal air slurpp kat 7E ..ramainya nampak peminat.. tapi wani last minum tahun 2012..itu pun ada orang bagi kongsi.. wani sekali slurpp je minum.. tak minum banyak sangat..  sekarang langsung dah tak minum... tapi  bila terbaca pasal ni kat facebook beberapa hari lepas rasa loya sedikit anak tekak..kalau kalian nak minum terpulang la hii.. gula je lebih..

7E membuat promosi harga special dengan nilai rm1 setiap satu barang pada tarikh ditentu kan . seluruh 7e di malaysia membuat promosi ini . Hanya barang ini sahaja .
10-11 november . -air kotak vico -air lipton -air yeo's -mister potato -maggi hot cup - kotex
17-18 november -kitkat 2 fingers -mameebev cool tea -air kotak harshey's soyfresh -nescafe -ubat gigi darlie
24-25 november -air kotak yeo's yeogurt drink -goodday UHT milk -mister potato crisps -garnier men -garnier women -fumakilla
1-2 December - yeo's laici -dutch lady UHT milk -mamee monster -Mamee chef cup -l'oreal shampoo
HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN .
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign