15 July 2015

SALAM AIDILFITRI

ASSALAMUALAIKUM.....



salam semua ..

hari ni dah 28 ramadan dan esok dah boleh tengok anak bulan syawal nampak ke tak.. insyaallah jumaat minggu ni umat islam akan menyambut hari raya aidilfitri.. sebelum wani sibuk dan lupa , alahai sibuk ke hiii. buat sahabat-sahabat blogger, pengunjung2 ke teratak dapur maya wani ni.. ku susun 10 jari memohon maaf andai tersilap dan terkasar bahasa sepanjang penulisan blog kat sini.. bulan syawal bulan kemaafan..tiada titik noktah untuk kita meminta maaf ..

kepada perantau  yang on the way nak balik kampung. semoga perjalanan anda semua selamat pulang ke kampung.. pandu cermat jiwa selamat .. ingat orang yang tersayang yang menunggu di kampung.. dah kena terima hakikat nak kena tempuh traffic jam time musim raya ni kan.. InsyaAllah Allah mudahkan perjalanan.sabar dan tenang adalah kunci..

akhir kata..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,  MAAF ZAHIR DAN BATIN...


Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign