15 July 2015

SALAM AIDILFITRI

ASSALAMUALAIKUM.....



salam semua ..

hari ni dah 28 ramadan dan esok dah boleh tengok anak bulan syawal nampak ke tak.. insyaallah jumaat minggu ni umat islam akan menyambut hari raya aidilfitri.. sebelum wani sibuk dan lupa , alahai sibuk ke hiii. buat sahabat-sahabat blogger, pengunjung2 ke teratak dapur maya wani ni.. ku susun 10 jari memohon maaf andai tersilap dan terkasar bahasa sepanjang penulisan blog kat sini.. bulan syawal bulan kemaafan..tiada titik noktah untuk kita meminta maaf ..

kepada perantau  yang on the way nak balik kampung. semoga perjalanan anda semua selamat pulang ke kampung.. pandu cermat jiwa selamat .. ingat orang yang tersayang yang menunggu di kampung.. dah kena terima hakikat nak kena tempuh traffic jam time musim raya ni kan.. InsyaAllah Allah mudahkan perjalanan.sabar dan tenang adalah kunci..

akhir kata..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,  MAAF ZAHIR DAN BATIN...


Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign