26 May 2015

HADIAH DARI CHEF OBIE

ASSALAMUALAIKUM...


alhamdulillah , penantian berakhir jugak. lega rasa hati..sejak join contest dari bulan 3 sampai bulan 4 , lepas tu nak umum hujung bulan  4 tak silap.. bulan 5 baru dapat hadiah .. nasib ada orang kat rumah.. sebab posmen sampai petang sabtu. petang pulak tu..

terima kasih Chef Obie yang telah menganjurkan contest ni.. dari bulan 3 sampai bulan 4.tertarik nak join sebab hadiah pun lumayan la jugak.. belum cuba belum tahu ..dah cuba baru tahu dapat lah tempat ketiga hii.. terkejut sekejap sebab ramai sangat yang join ..  tak sangka ada rezeki Allah nak bagi.. terima kasih juga kepada pihak penaja yang sudi menaja hadiah.. orang kuat belakang Chef Obie ni..


hadiah banyak tapi banyak voucher, dan juga majalah aroma serta buku dessert for  today.. hadiah utama ada sekali dengan handwhisk .. tak ada rezeki nak dapat hiii  nasib ada hadiah buku-buku resepi ni wani agak jarang nak beli buku resepi ni sebab banyak tengok kat internet :D.. kesemua soalan,  wani jawab dalam blog Chef Obie.. Chef Obie bukan sebarang Chef ya.. boleh jengah blog Chef Obie ya kat SINI nak tahu background beliau.. insyaAllah kalau ada rezeki lagi.. Chef akan anjurkan contest lagi. terima kasih banyak2 chef..


Komen
4 Komen

4 comments:

Bbwana adienia said...

wah bestnya dapat hadiah..tahniah wani :)

anajingga said...

Tahniah Wani, bestnya menang.

chefgunawanjamil Obie said...

Tahniah,

InshaAllah next year ada hadiah wang tunai

chefgunawanjamil Obie said...

Tahniah,

InshaAllah next year ada hadiah wang tunai

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign