06 February 2015

MENANGI IPHONE 6 PLUS + REDEEM CASH DI LETSMASAK.....RUGI SIAPA YANG TAK JOIN!!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM..


salam semua ...

semalam wani tengah blogwalking , terjumpa contest ni di blog SHEILA...bila tengok hadiah menarik yang menanti, terus terjah masuk LETSMASAK. laman web  yang sangat sangat menarik dalam perkongsian resepi. portal resepi yang bukan sahaja untuk yang dah pandai masak .bagi yang tak pandai masak ataupun dalam kata lain nak menambah ilmu dalam bidang masakan .. kat sinilah tempatnya..wani kali pertama tengok macam teruja jer nak cuba..dalam menimba ilmu ni tak kisah .. asalkan niat baik nak membantu orang lain.. yang pasti kita pun ada ganjarannya ,, bertambah tambah pahala kita kan..


CARA NAK JOIN CONTEST INI


  • Merupakan seorang rakyat Malaysia tanpa mengira umur dan bangsa.
  • Anda mempunyai sebuah blog yang masih aktif mahupun sudah lama tidak aktif. Sekiranya anda tidak mempunyai blog, anda dibenarkan untuk mewujudkan sebuah blog baru bagi tujuan menyertai pertandingan ini.
  • Mendaftar di LetsMasak dan mencapai progress sebanyak 50%.oklah ya nak bercerita sikit pasal LETSMASAK ni.. kawan -kawan semua ,, mari pakat join ramai -ramai kat sini..syarat dia pun mudah jer..selain bertambah kenalan  dapat jugak bertambah ilmu resepi.. kedua-dua sekali pun dapat...tapi yang penting.. kalau nak tahu bila anda semua dah berdaftar dan menjadi ahli di LETSMASAK ,bila anda share resepi siap dapat pungut EARNING POINT  dan secara automatiknya  anda berpeluang untuk  REDEEM CASH  lagi.. bukan sahaja kita dapat berkongsi resepi malah siap boleh buat duit lagi.. siapa tak nak kan kan kan.. .. boleh lah tambah duit poket bulanan. nak tahu cara .. kena lah daftar dulu ya di SINI


 untuk menyertai pertandingan ini, anda semua wajib buat macam kat bawah tu ,tetapi syarat untuk menyertai pertandingan perlu mencapai progress 50%..wani dah capai 80% hiii.. wani tunjuk contoh lah ya.
CEPAT..CEPAT..CEPAT... JOIN.. SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!!!!!....

KIRAAN POINT LM KEPADA WANG TUNAI

10LM = RM0.10
100LM = RM1.00
1000LM = RM 10.00


CARA LAIN NAK EARNING LM

submit recipe : 50LM
recook recipe : 20LM
someone recook your recipe : 10LM
submit a tip : 20LM
invite member to register (progress more than 50%) : 50LM


terima kasih juga kepada rakan penganjur pertandingan ini iaitu  HAI BLOGGER.


CONTEST INI DIANJURKAN OLEH LETSMASAK.COM DAN DISOKONG BERSAMA KELAB KOMUNITI HAI BLOGGERKomen
4 Komen

4 comments:

Bbwana adienia said...

wah bestnya..menarik sangat tu wani..semoga ada rezeki awak ya.. :)

Azwar Syuhada said...

Good luck!

azzahairi sulaiman said...

Gud luck, inshaAllah ada rezeki :-)

Wani said...

TQ :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign