21 April 2013

PERAK.... I'M COMING ......

ASSALAMUALAIKUM.......



salam semua. apa khabar ? lamanya tak buka blog ... diharap kalian semua sihat walafiat.... petang nanti wani akan gerak ke Perak pulak sebab outstation kat sana pulak ..huhu dok main ke hulu ke hilir pulak .. penatnya badan .. nak packing barang lagi.. yang cerita pergi working trip kat Johor pun tak tercerita ..tak ada cerita sangat sebab tekun bekerja ... ni keluar post nak pergi Perak pulak.. jalan-jalan tu memang best tapi badan pun penat la jugak... hujung minggu macam ni ingatkan boleh la nak restkan otak .. dari segala beban kerja..seminggu jugak wani pergi sana dan akan berkampung di Hotel Syuen... yang bab cerita kat Johor tu nanti wani cerita kemudian ... wani akui memang tak pernah jejak kaki kat Perak .. ni adalah first time wani pergi Perak... oklah ya selamat berhujung minggu.. itu saja coretan dari wani ...semoga Allah memudahkan perjalanan wani ke sana...
Komen
1 Komen

1 comment:

Amie said...

Assalamualaikum Wani... sibuk ye... take care dear...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) advertorial (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign