21 April 2013

PERAK.... I'M COMING ......

ASSALAMUALAIKUM.......



salam semua. apa khabar ? lamanya tak buka blog ... diharap kalian semua sihat walafiat.... petang nanti wani akan gerak ke Perak pulak sebab outstation kat sana pulak ..huhu dok main ke hulu ke hilir pulak .. penatnya badan .. nak packing barang lagi.. yang cerita pergi working trip kat Johor pun tak tercerita ..tak ada cerita sangat sebab tekun bekerja ... ni keluar post nak pergi Perak pulak.. jalan-jalan tu memang best tapi badan pun penat la jugak... hujung minggu macam ni ingatkan boleh la nak restkan otak .. dari segala beban kerja..seminggu jugak wani pergi sana dan akan berkampung di Hotel Syuen... yang bab cerita kat Johor tu nanti wani cerita kemudian ... wani akui memang tak pernah jejak kaki kat Perak .. ni adalah first time wani pergi Perak... oklah ya selamat berhujung minggu.. itu saja coretan dari wani ...semoga Allah memudahkan perjalanan wani ke sana...
Komen
1 Komen

1 comment:

Amie said...

Assalamualaikum Wani... sibuk ye... take care dear...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign