Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Thursday, September 6, 2012

THE CELCOM CUPCAKE CHALLENGE

ASSALAMUALAIKUM.......



sekali lagi wani nak cakap suara kuat -kuat ..meh  meh cepat -cepat deco cupcake ..:)..Wani tertarik bila mendengar pertandingan macam ni..CABARAN CUPCAKE... rasa macam jarang organizers buat pertandingan macam ni .. emm tapi ini memang dah lebih kepada nak tunjukkan bakat baking skills masing-masing .. wani yakin ramai blogger masakan kita di luar sana tertarik jugak dengan cabaran macam ni kan ... sure yang pakar cupcake tu mesti join hihi...atau pun sesiapa yang nak cuba nasib kan mana tahu kan .. yang penting cupcake ni mesti bertemakan 1 MALAYSIA..  senang je nak join ..boleh la klik SINI untuk maklumat lanjut.. dan hadiah pun menarik juga.. masih ada banyak masa lagi ... apa tunggu lagi, get baking, malaysians !!!

1 comment: