Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Tuesday, July 17, 2012

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Gitew,:D.

ASSALAMUALAIKUM.......

 

ni first time wani join GA dari kak sha .. siapa yang tak kenal beliau kan ..salah seorang peserta masterchef Malaysia untuk musim pertama tahun lepas dan juga dalam masa yang sama seorang penulis ....  patutlah muka kak sha ni macam familiar pernah wani tengok kat tv suatu masa dulu.. bukan time masterchef malaysia disiarkan ya  kalau time tu hari2 tengok muka kak sha... kat tv :D...maklumlah demam masterchef time tu.. ...betul kan kak sha ..bila first time wani nak join GA ni mulalah agak keliru .. tapi bila tengok rakan-rakan lain buat macam yang kak sha suruh buat tu... oooo baru faham ... jadi kepada yang ingin menyertai kuiz ini silalah pergi ke blog beliau di SINI  KENA IKUT TERMA DAN SYARAT  TERLEBIH DAHULU

dah tiga soalan keluar setakat ni ya .. jangan lupa singah-singgah ke blog beliau dan follow blog beliau yang lain seperti dinyatakan di bawah silalah scroll down ya.untuk keterangan yang lebih  lanjut ..hihiii..marilah kawan-kawan semua sama-sama memeriahkan dunia blogging kita :))

SOALAN 1

SOALAN KE 2

SOALAN KE 3 JENG..JENG.. JENG... ala wani tak dapat nak linkkan ... hihi tak apa pergi tengok sendiri ya ,,, 

 

Dengan Motto  :

 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' :-D

*juga perlu anda taip setiap kali anda join kuiz ini, motto di atas tu ya :-D*

:
:
:
:

Pertandingan Kuiz Bakal Bermula Tidak Lama Lagi! Apa Yang Perlu Anda Lakukan? Mudah Sahaja!
:
:
:
:

Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di bawah ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'



:
:
:
::
:
::
Langkah Kedua :

  1. Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434
:
:
:
:
:
:
:
:
Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.
:

:
:
:
:
:
Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

Okay rasanya setakat ini itu sahaja, mudah sahajakan.. apa yang perlu anda lakukan hanya ikut DAHULU 5 Langkah yang di atas.

Soalan kuiz Insya~ALLAH bakal ku kongsikan tidak lama lagi. Jadi jangan terlepas pandang.. kerana hadiah yang bakal ku hadiahkan ada lebih 30 HADIAH MISTERI*setakat ini* kelak akan di paparkan :-D

Tarikh tutup... RAHSIA :-D

Yang mana tak faham tu bolehlah turunkan sebarang pertanyaan di sini yaa.. 

Sekian terima kasih..


3 comments:

  1. As'kum wani cayang okay tq so much sebab sudi join yaa.. akak dah link kat blogs akak muahzzzzzzzz tq

    ReplyDelete
  2. wani..kita kalau dpt hadiah yg no ke 30 tu pun jadik ler..saje suka2..hehehhe

    goodluck ek!!!

    ReplyDelete