Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Monday, January 9, 2012

DOKTOR GIGI, EZANI JUARA MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM PERTAMA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA ......



Lambat hari ni buka blog ... , wani ada nak share berita baik sikit hihi...orang lain dah lama kongsi berita yang paling hangat diperkatakan dalam dunia blogger masakan,, wani terlewat sikit ...  macam yang wani pernah tulis di entry sebelum ni .. untuk finalis MASTERCHEF MALAYSIA .... Samada wahidan ataupun ezani .. pilihan wani adalah ezani ..... jadi memang seperti yang wani jangka yang ezani lah juaranya.... tahniah untuk ezani .....semoga berjaya di alam kulinari diluar sana pulak .... mesti  nanti akan jadi masterchef selebriti pulak .....bila orang dah terkenal masuk tv ni ..semua mata akan tertumpu dekat dia ... lebih-lebih lagi pemenang untuk MCM musim pertama ini. walaupun nampak format MCM tidak berapa menarik sangat untuk peringkat finale , sebab pertandingan diadili dengan cabaran berpasukan dimana ezani dan wahidan dibantu oleh 5 ahli pasukannya .... nampak menarik tak macam tu ... tapi tak lawan satu sama satu ...hemmm tetapi sebagai tukang masak amateur,wahidan dan ezani telah mempersembahkan hidangan yang begitu menarik kepada tetamu jemputan yang hadir .... i'm so impressed

tak sabar nak tunggu terbitan buku masakan beliau .. siapa-siapa yang ingin mengetahui perkembangan aktiviti ezani bolehla ke laman web beliau di EZANIMONOTO..  Bagi wani rancangan realiti seperti ini telah menaikkan bidang masakan ni dah ke peringkat paling tinggi dan peringkat yang boleh iktiraf profesional.... ....... nampak je masakan tapi nak masak ikut protokol nya .. hihi.. macamtu lah .. peminat-peminat cilik ni dah ramai nak ikut jejak langkah para perserta MCM musim pertama ini.... baguslah nanti akan bertambah banyak kolej-kolej yang menawarkan bidang kulinari nanti.. kan penangan MCM :D....yang tak pernah masak ..jadi bersemangat nak masak ...yang dah suka masak tu lagi bersemangat berkobar-kobar masak :D.... sepanjang wani mengikuti perjalanan di dapur MCM..... wani banyak belajar la jugak dan kutip-kutip ilmu dari sana sikit... haaa kan dapatlah ilmu jugak... dan resepi-resepi yang dikongsi pun agak menarik jugak. untuk semua blogger  masakan di sini . ..jadilah MASTERCHEF bukan sahaja untuk diri sendiri malah untuk orang -orang yang tersayang juga ..

No comments:

Post a Comment