Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Friday, January 6, 2012

CORNFLAKES MADU GORENG PEDAS LAGI

ASSALAMUALAIKUM SEMUA......



SALAM jumaat ..penghulu segala hari ..hari ni cuti hujung minggu .. pagi tadi keluar kat mall dengan ibu nak pergi shopping dan beli bahan-bahan dapur yang tak ada.... eh ingatkan dah terlewat sampai tapi rupanya mall yang tak bukak lagi .. tercongok la kami ni kat depan pintu besar mall ni .. eh tengok2 pukul 10:30 pagi baru open... alahai ... nasib baik tak pergi awal lagii... sebab ibu wani ni jenis nak pergi asyik nak awal je.. jalan hari ni jumaat tak lah traffic jam sangat... masuk je mall .. chinese song je lagu yang didengar sampailah wani habis shopping .... hihi dah lama tak dengar lagu cina.. ingat dulu ada jugak koleksi lagu cina ni :D... yang chinese friend bagi wani pun ada jugak ... .... ya la kan chinese new year is just around the corner .... this year it falls on 23 Jan kan.. kuih bakul pun dah berlambak2 jual ... yang paling wani suka sekali bila ternampak ..berkotak-kotak limau mandarin lokam .. mana -mana sudut dia letak .. ya Allah banyak betul... merah sana merah sini ... bila fikir nak beli limau dalam kotak tu .. wani fikir susah nak mengangkut nak bawak pergi kat  kereta ... tak ada tenaga den nak angkut jauh jalan2 kat parking car...dah la kedua2 perempuan... ..huhu nasib baik la ternampak limau lokam yang dijual timbang tu ... ingat tak ada dah ... ..ku beli juga sebab wani suka jenis limau macam ni dari limau sunkist tu ... ...

ohhh lupa jap asyik bercerita  ... dah buat apa-apa snack ke nak jadi peneman kunyah nanti bila nak tonton finale masterchef malaysia... nanti .. hihi ..asyik dok bercakap pasal masterchef malaysia je hihi habis .. eh memang nak habis pun kan .. ,, ini kali kedua wani buat snack ni sebab sedap sangat .. memang kalau asyik kunyah2 neh memang tak perasan dah habis satu balang ... heheh... tapi wani dapat 2 balang kat macam gambar atas tu je untuk satu bungkus cornflakes besar tuhh.. sedap weehhh wani cakap.. kalau dah 2 kali buat memang sedap la tuh.... buat lah boleh jadi snack sambil2 tengok tv..... resepinya tengok kat  SINI  terima kasih buat Dayang yang berkongsi resepi snack yang sedap ini... :))


5 comments:

  1. Waniiiii....
    dah pernah tengok yang Wani buat hari tu... dah cadang nak buat tapi tak terbuat juga! Kalau kita duduk berjiran, Kak Amie hantar tapau kosong aje... minta Wani isi penuh2! Sedapnya... sakit mata memandang... hu hu huuuuu

    ReplyDelete
  2. hahaha....ada org sampai sakit mata yer...hihihi
    Wani, akak pun ada buat hr tu, mmg sedap kan...

    ReplyDelete
  3. bestnya makan cornflakes madu goreng pedas sambil tengok masterchef malaysia...ahaks..

    ReplyDelete
  4. kak amie: laa apasal tak terbuat kak amie .. kan dah cakap ..wani tayang balik menu neh ...heheh sebab sedap sangat... kalolah dekat 10 balang wani hantar lagi dekat kak amie hihi...

    kak liza: hihi kak amie tengah sakit mata tu .. x leh la wani nak tayang cornflakes ni lagi ... ya kan sedap kan ....


    rahel : ni dah tinggal satu balang je ni hihi.. entahlah sempat ke tak

    ReplyDelete
  5. kalau dh buat sampai 2 kali ni kire sedap betol la ni...nani x try buat pon lagi...

    ReplyDelete