03 January 2012

CHURP CHURP ......

ASSALAMUALAIKUM.......



siapa pernah dengar Churp.. Churp.... kalau tak pernah dengar churp churp mesti orang pelik kenapa wani tulis churp churp.... masa wani daftarkan nak jadi nuffnang member, wani memang perasan ada icon macam burung kat sebelah icon nuffnang tu , tapi wani buat macam tak perasan... tak tahulah pulak kegunaan dia macam nuffnang jugak ... wani tahu pasal kegunaan churp churp ni selepas terbaca yang entry adik Lyssa kita ni  tengah promoting pasal churp churp ni .... kebaikan tu adalah jugak macam nuffnang .. siapa nak tambah duit lebih tu boleh la nak join2 tak salah .. ^^...walaupun lambat .. lama-lama akan jadi bukit ..  tengah promote churp churp pulak ni ..entry pertama untuk tahun baru tak cerita pasal masak-masak.. cerita pasal ni dulu .... jadi sesiapa nak join boleh la klik SINI ..lebih - lebih lagi anda seorang blogger ... ikut je step by step ...bila wani dah siap buat .. jadilah macam ini sila klik SINI .hihi promote sikit ... macam -macam cara yang boleh digunakan bila nak letak link ni .. wani saja permulaan ingin mencuba ... insyaAllah jika ada rezeki ,,,adalah ... ... oh lupa anda boleh juga klik SINI .. kepada sesiapa nak join lagi mudah sikit ...



Komen
4 Komen

4 comments:

twins mom said...

ada laink ngan facebook ke churp churp ni?

twins mom said...

*linked

Wani said...

twins mom : salam ,, a'aah kalau dah daftar churp churp ni .. pergi tengok kat "reward" kat situ dah ada iklan mana yang boleh kita kongsi dengan rakan2 fb kita :))klik je "share this" dan ikut je step kalau nak share dengan rakan2 fb kita ... kalau nak letak kat dalam blog boleh ... tapi saya masih tak buat lagi ...

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Wani..hey thanks kerana sudi singgah makan chickpeas salad. Nice blog you have here. Suka resipi bawah tu MOCHI...

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign