12 October 2011

FIRST TIME DAPAT AWARD HIHI.......

 ASSALAMUALAIKUM........


fisrt time wani dapat award macam ni ..terima kasih N.U.R.U.L  atas award yang diberikan..  tak sangka ada silent reader .... boleh diiktiraf versatile blogger ke huhu .. apa-apapun terima kasih ... :)..kalau ada kelapangan tu singgah-singgah la blog Nurul ya ...  wani berblog masih lagi baru tak sampai setahun pun .dulu selalu juga dengar blogger-blogger lain dapat award itu award ini. wani tak faham award apa sebenarnya ni.. oooo rupa-rupanya pengiktirafan dari blogger-blogger lain kepada kita . macam tu ke .. kalau salah tolong tunjukkan ya hihi... kepada followers wani yang follow blog ini terima kasih banyak .. tak tahu nak ucap dah .. dari zero sejak mula-mula berblog sekarang dah ada 115 followers.. rasa macam tak percaya eh .. betul ke ni .. hihi..  nak ambil award ni pun ada assignment ya ... kena buat kerja sekolah sikit ....sejak 2 - 3 menjak internet down ..sory ya terlambat post entry ni ya Nurul.

1. Thank and link back the person who gave you this award
    (Ucapkan terima kasih dan link balik kepada orang yang beri award ini)
dah taip dah kat atas tu ya.. :)

2. Share 7 things about yourself on the post
    (Kongsi 7 perkara mengenai anda)

  1. first wani gemar masak dan suka mencuba resepi-resepi baru dan juga suka belek-belek buku resepi:)
  2. amat suka kucing tapi tak boleh bela kucing dah sekarang :(
  3. geli dengan serangga-serangga yang boleh terbang, apa tu ya ;p
  4. mempunyai minat dalam dekorasi rumah walaupun rumah tak berapa nak hias mana..hihi...  dan suka tengok ruang-ruang yang mempunyai konsep -konsep yang boleh memikat mata.. ini kes sebab suka tengok Eric Leong ,, our Malaysian interior designer .. nak tiru sikit "cantik tak!!!". suka tonton program tu.
  5. dapur mesti besih dan kemas tak kiralah samada sebelum nak mulakan kerja ataupun lepas memasak... all must be clean
  6. suka tonton AFC channel .. kalau ada masa la
  7. wani ada hobi pelik sebab suka tengok hujan turun hihi...sejuk mata memandang, tenang mendamaikan hati
3. Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it.
    (Berikan kepada 15 bloggers yang anda rasa layak)

  • di antara blogger -blogger yang nak bagi award ni .. tapi nak bagi pulak dekat orang yang dah dapat award ..kasihan kena buat homework pulak .. walaupun ada di kalangan mereka yang dah dapat award . tapi kalau dah wani terberi award ni .. tak apalah kan.   
  1.  http://rahelblog-rahel.blogspot.com/
  2.  http://nuwairaniismail.blogspot.com/
  3.  http://dapur-mamasya.blogspot.com/
  4.  http://bakery2embroidery.blogspot.com/
  5.  http://qhaifanurin.blogspot.com/
  6.  http://www.secubitgaramnor67.com/
  7.  http://ucubakery.blogspot.com/
  8.  http://www.kakinakl.com/
  9.  http://patyskitchen.blogspot.com/
  10.  http://yatiememories.blogspot.com/
  11.  http://reenkhan7067.blogspot.com/
  12.  http://curlybabesatisfaction.blogspot.com/
  13.  http://wattieshomemadecakes.blogspot.com/

4. Lastly contact all the bloggers that you've picked for the award. 
    (Hubungi semua yang menerima) tengah usahakan

kepada sesiapa yang boleh award dan terbaca entry ni,,sila lah claim award masing-masing ya...hihi.. internet sejak kebelakangan ni asyik down..down..down je ..susah nak online ...  asyik termenung depan screen... tapi wani usahakan jugak nak pergi bertandang ke rumah masing- masing ;p
Komen
4 Komen

4 comments:

Qhaifa Nur said...

terima kasih kat Wani atas pemberian award kat akak (qhaifanurin.blogspot.com)...

sangat terharu...

Wattie said...

Assalamualaikum Wani,
Tkasih sudi bagi award tu kat akak, insyaAllah ada masa akak gantung. Menyepi diri buat sementara waktu sbb kemalasan tahap maksimum nih...hehehehe

nuwairani ismail said...

sori kak wani...kite bz sikit lately ni...terima kasih atas pemberian award ni walaupun terasa diri ini tak berapa nak layak dapat..heheh..tahniah sebab dah ada follower seramai ni...semoga sentiasa sukses dalam kehidupan...

K.Nor said...

salam wani.. ampun ya ampun.. terlupa sungguh bab award wani ni..teringat ni terus datang.. disebabkan akak dah terima award ni sebelum ni, jadi k.nor letak sekali la ya dlm entri tu.. mekasih atas ingatkan wani utk secubitgaram ya.. :)

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign