Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Wednesday, August 3, 2011

SELAMAT HARI ULANGTAHUN PERKAHWINAN BUAT IBU DAN ABAH

ASSALAMUALAIKUM SEMUA .....



Alhamdulillah .. termasuk la hari ini kita dah berpuasa empat hari ..syukur Allah bagi kita kesihatan yang memanjang je sepanjang bulan puasa ni. semoga hari -hari yang seterusnya adalah yang terbaik buat kita untuk kita berbuat amal ibadah kepada-Nya.. wah!!!! buka blog semua cooking bloggers ni dok tayang menu iftar masing-masing. menu - menu yang menarik pula tu.. telan air liur je .... wani je dok diam time berpuasa ni .. blog wani pun turut berpuasa la juga hehe.. masak tu masak tapi tak ada mood nak ambil gambar alahai ..

ohh semalam ibu ada bagi tahu wani yang dia cakap dia baru teringat semalam adalah hari yang paling istimewa dalam hidup dia... hampir dia terlupa ..3/ 8 .. tarikh  keramat tu ,,,,  wani pun terlupa jugak pasal semalam sibuk-sibuk petang tu kat dapur nak buat juadah nak berbuka puasa.. dia bagi tahu ... bagi pasangan yang berkahwin siapa yang tak lupa ya tarikh yang paling penting dalam hidup bersama teman sejati dalam melayani bahtera rumahtangga. hari demi hari, minggu demi minggu ,lepas tu bulan demi bulan sampailah tahun demi tahun .. alhamdulillah sampai sekarang, bahtera perkahwinan mereka masih utuh , tidak pernah bergolak...dan sentiasa dirahmati Allah... ibu wani cakap rasa-rasanya orang perempuan yang paling banyak ingat tarikh istimewa ni .. kalau tanya abah dah sah tak ingat .. .dah huhu.. wani tahu sebab apa sebab kaum perempuan ni dia penuh dengan rasa kasih sayang berbanding dengan lelaki .. betul tak betul tak ...terharu dengar kisah cerita ibu... banyak berkorban dalam menempuh alam rumah tangga ni bukan senang ... banyak pengorbanan dilakukan...

buat ibu dan abah, selamat hari ulangtahun perkahwinan,  wani tak ada benda -benda istimewa nak baginya ..sebagai seorang anak yang soleh , wani cuma hanya mampu berdoa ke hadrat ilahi semoga abah dan ibu sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah di dunia dan akhirat..  dan semoga niat ibu dan abah nak pergi menunaikan ibadat umrah tercapai tahun depan ya .. mereka dah pasang niat pun tahun ni nak pergi tahun depan .. kita sebagai anak mestilah sentiasa mendoakan yang terbaik buat mereka... amin

1 comment: