30 August 2011

SELAMAT HARI RAYA 1432 HIJRAH

ASSALAMUALAIKUM................

SUMBER IHSAN GOOGLE   

.alhamdulillah tak kurang dari 1 jam lagi dah nak subuh....wani terjaga sebab dah tidur awal dan memang kepenatan hari ini,, nak prepared nak buat juadah pagi raya ni dan macam- macam lagi .. masa iftar semalam tu agak kelam kabut  sikit sebab semua adik beradik berkumpul dan banyak kerja yang nak perlu dibuat.   hari ini kita akan menyambut hari raya aidilfitri setelah sebulan berpuasa ..sekejapnya ramadan berlalu dan kini syawal pula menjelma.. tapi apapun syawal itu merupakan kemenangan kepada semuat umat islam ... setelah sebulan berpuasa . pada kesempatan ini, wani dan keluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang mengenali diri ini tak kisahlah dari alam maya ke tak alam maya ke .. yang penting kita sama-sama manusia saling untuk bermaaf-maafan pada bulan syawal yang mulia ini..ampun maaf salah dan silap jika ada terkasar bahasa sepanjang berblog ....  kepada pengunjung - pengunjung yang sudi singgah ke blog wani ,selamat hari raya wani ucapkan , kepada silent reader tu terima kasih dan selamat hari raya juga.....

Komen
3 Komen

3 comments:

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya...

noorsafone said...

Selamat hari raya mak long sekeluarga,semoga dirahmati Allah selalu hendaknya.

noorsafone said...

Sori2 Wani...mama tertulis m.long pulak...SELAMAT HARI RAYA buat Wani sekeluarga...Maaf Zahir & Batin dari mama noor & family.

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (218) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (19) advertorial (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign