Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Monday, August 29, 2011

SELAMAT HARI RAYA 1432 HIJRAH

ASSALAMUALAIKUM................

SUMBER IHSAN GOOGLE   

.alhamdulillah tak kurang dari 1 jam lagi dah nak subuh....wani terjaga sebab dah tidur awal dan memang kepenatan hari ini,, nak prepared nak buat juadah pagi raya ni dan macam- macam lagi .. masa iftar semalam tu agak kelam kabut  sikit sebab semua adik beradik berkumpul dan banyak kerja yang nak perlu dibuat.   hari ini kita akan menyambut hari raya aidilfitri setelah sebulan berpuasa ..sekejapnya ramadan berlalu dan kini syawal pula menjelma.. tapi apapun syawal itu merupakan kemenangan kepada semuat umat islam ... setelah sebulan berpuasa . pada kesempatan ini, wani dan keluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang mengenali diri ini tak kisahlah dari alam maya ke tak alam maya ke .. yang penting kita sama-sama manusia saling untuk bermaaf-maafan pada bulan syawal yang mulia ini..ampun maaf salah dan silap jika ada terkasar bahasa sepanjang berblog ....  kepada pengunjung - pengunjung yang sudi singgah ke blog wani ,selamat hari raya wani ucapkan , kepada silent reader tu terima kasih dan selamat hari raya juga.....

3 comments:

  1. Selamat hari raya mak long sekeluarga,semoga dirahmati Allah selalu hendaknya.

    ReplyDelete
  2. Sori2 Wani...mama tertulis m.long pulak...SELAMAT HARI RAYA buat Wani sekeluarga...Maaf Zahir & Batin dari mama noor & family.

    ReplyDelete