Total Pageviews

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Monday, August 29, 2011

SELAMAT HARI RAYA 1432 HIJRAH

ASSALAMUALAIKUM................

SUMBER IHSAN GOOGLE   

.alhamdulillah tak kurang dari 1 jam lagi dah nak subuh....wani terjaga sebab dah tidur awal dan memang kepenatan hari ini,, nak prepared nak buat juadah pagi raya ni dan macam- macam lagi .. masa iftar semalam tu agak kelam kabut  sikit sebab semua adik beradik berkumpul dan banyak kerja yang nak perlu dibuat.   hari ini kita akan menyambut hari raya aidilfitri setelah sebulan berpuasa ..sekejapnya ramadan berlalu dan kini syawal pula menjelma.. tapi apapun syawal itu merupakan kemenangan kepada semuat umat islam ... setelah sebulan berpuasa . pada kesempatan ini, wani dan keluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang mengenali diri ini tak kisahlah dari alam maya ke tak alam maya ke .. yang penting kita sama-sama manusia saling untuk bermaaf-maafan pada bulan syawal yang mulia ini..ampun maaf salah dan silap jika ada terkasar bahasa sepanjang berblog ....  kepada pengunjung - pengunjung yang sudi singgah ke blog wani ,selamat hari raya wani ucapkan , kepada silent reader tu terima kasih dan selamat hari raya juga.....

3 comments:

  1. Selamat hari raya mak long sekeluarga,semoga dirahmati Allah selalu hendaknya.

    ReplyDelete
  2. Sori2 Wani...mama tertulis m.long pulak...SELAMAT HARI RAYA buat Wani sekeluarga...Maaf Zahir & Batin dari mama noor & family.

    ReplyDelete