24 July 2011

TERIMA KASIH .... TERIMA KASIH ..ENTRY KHAS UNTUK SEGMEN IKHLAS BEN ASHAARI

ASSALAMUALAIKUM.........


sejak wani masuk segmen ikhlas BEN ASHAARI ni untuk mencari kenalan kenalan di alam siber ni , tak putus -putus wani menerima kunjungan dari kawan- kawan alam maya ni .. terima ksih semua wani ucapkan kerana sudi singgah-singgah kat blog wani ni yang tak seberapa dan tak cantik macam blog kalian semua .. tak berkelip-kelip mata wani tengok ni hehe  .. terima kasih kerana telah meniggalkan jejak kasih kalian semua di sini terima kasih diatas niat ikhlas suci murni tu ya  dan memberi komen atas pautan link yang wani telah berikan... wani baca komen-komen tu semua ya .. tapi wani dah tak nak comment balik dah sana, wani tahu mungkin kalian dah tak membacanya dah hehe sebab sibuk nak pergi terjah-terjah dekat blog orang lain pulak kan ,,, wani faham ...  wani dah pergi terjah blog kalian semua ya dan dah follow blog kalian semua .. jika berkesempatan dari segi masa lapang sikit bolehlah pergi melawat blog kalian ya ... takut tak sempat nak singgah dekat blog kalian semua tu wani minta maaf banyak2 ya mungkin atas dari segi kekangan masa ..

 yang ni pun wani buat entry khas untuk kalian semua sebagai tanda penghargaan terima kasih ... siapa-siapa yang sedang scrolling down tu ternampak entry ni .... bacalah ya ...wani perhatikan orang berblog untuk tujuan apa, ada orang untuk cerita pasal kehidupan diri sendiri lebih kurang kita buat macam diary lah ya ,, dan ada orang buat blog untuk berbisnes .. ohh sekarang dah macam-macam  bisnes online ,,,, berniaga kain, baju, aksesori, tudung, berniaga kuih, biskut, kek  dan macam-macam lagi lah..dan macam-macam orang berblog ni nak buat servis tu servis ni ...  itu terpulang lah sebab hak masing-masing ... macam buat blog nak berniaga untuk tambah pendapatan sampingan .. tak apalah janji halal. macam wani ni kalau orang tengok muka depan "DARI DUNIA DAPURKU" ... mungkin orang dah tahu emm orang ni mungkin suka masak-masak la kan ... hehe.. berderet-berderet simpan resepi kat sini.. wani akan mencuba dan terus mencuba untuk menyimpan resepi -resepi dekat sini.. so senang nak tengok balik apa yang dah hasil kita buat kan ... nak search resepi pun senang,, lagipun ramai betul cooking bloggers ni ... masing-masing nak tunjukkan kehebatan dalam ilmu kulinari mereka  ..lebih-lebih lagi bila mereka semua ni sharekan ilmu-ilmu mereka  dekat orang lain ,,,macam memberikan ilmu dekat orang lain so kita pass2 lah ... so semua orang boleh belajar dapat ilmu walaupun hanya di alam maya. kan gitu.... Tapi bukan setakat hanya didapur sahaja yang wani share apa-apa yang boleh membawa manfaat kepada kita semua akan wani share ya ... ^^

ohh lupa terima kasih juga buat BEN ASHAARI sekali lagi atas segmen ikhlas ni ... kalau tak kerana beliau, memang wani tak akan terima kunjungan mesra ke blog wani ni ya.. hehe .. TERIMA KASIH.. TERIMA KASIH.... SYUKRAN..SYUKRAN JAZILAN....JAZAKALLAHU KHAYRAN........
Komen
0 Komen

No comments:

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) advertorial (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) Sudut Agama (20) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign